27.06.2019 09:16

Иванчева: Тв кадри показват как следователка ни подхвърля парите

Видян 5180 пъти | Коментари 2
Гласували 5 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
"Вече можем да докажем, че сме невинни, благодарение на тв кадрите, които показват как следователка ни подхвърля парите от "подкупа. Едва сега успяхме да ги разгледаме", заявиха подсъдимата екскметица на Младост Десислава Иванч„ева и заместничката й Биляна Петрова в специализирания съд. Делото срещу тях достигна до втора инстанция, където се очаква да се види как е станало чудото с бизнесмена Ваклин, който твърди, че е дал парите, но няма как да ги докаже според данъчните им декларации, а службите съобщиха, че са му ги върнали. Напомняме, че според неговите показания те никога не са му били искани от двете жени. Оказва се, че има кадри с пълен и празен кашон, както и пълен и празен джоб на слдователката Арабаджиева. Иванчева доказа и фалшифицирането на СРС по казуса, тъй като на записа, който прокуратурата датира към 23-то число, посредникът Дюлгеров говори за ударената си кола. Фактът на удара обаче се случва чак на 31-во число и за това си има документи. Двете жени дадоха още интересни факти. Например, оказва се, че една от съдебнте заседателки на първата инстанция по делото им е член на районната избирателна комисия в Младост. Тя обаче не е обявила навреме този конфликт на интереси. Според Иванчева поради тези пороци на делото е много възможно то да бъде върнато на първата инстанция.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Йори Фунт - жената която ще лежи дълго 30.06.2019 14:08

    Йори Фунт - жената която ще лежи дълго е добър пример за това какво ги чака ГЕРБ. Всички присъди следва да са 20+. Предлагам Фандъкова да стои с белезници на Сан Стефано № 2. Ще има много още подобни места! Само селска учителка може да приеме кметско място на Столицата.

  • 001 Шшшшштданечуят 30.06.2019 14:08

    Мноооогото парички кво ли не правят... Жалкото е че Гешевци и Цаца... се продават за жълти стотинки. Бе мизерна работа, и накисването не знаят как да го направят... Ама шшшшт да не чуят....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева