Свързани новини

16.07.2009 10:49

Иван Сотиров: СДС се нуждае от радикална промяна

Видян 1624 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

СДС се нуждае от радикална промяна. Не можем да се възторгваме от това, че партията оцелява, заяви преди днешното заседание на Националния съвет главният секретар на СДС Иван Сотиров, цитиран от БГНЕС.


Според него чисто технологично не могат да се съкращават сроковете за провеждане на национална конференция и последващо насрочване на дата за провеждане на вътрешни избори за ново ръководство на партията. Тази забележка той направи заради призивите на някои от членовете на софийската организация. На въпрос за неговата позиция към меморандума предложен от ГЕРБ Иван Сотиров потвърди, че подкрепя дясноцентристко управление, независимо дали става дума за меморандум или споразумение.“Не бива да се фетишизира формата в документа“, каза той . Сотиров отново изказа категорично мнение, че резултатите за „Синята коалиция“ от изборите са лоши, че нито една от целите, които са си поставили сините не е изпълнена. „Нито да има поне 35 народни представители, нито двуцифрената подкрепа от избирателите, нито изпълнение на условието да станат незаобиколим фактор в българската политика".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби