Там където се чувстваме добре, въпреки всичко.

Свързани новини

24.11.2022 08:11

Юпитер без окови носи щастие на 5 зодии

Видян 2110 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Време е симпатичният и добронамерен Юпитер да продължи своето пътуване, необезпокояван от ретроградните окови, които от 29-и юли го държат в своя плен, люшкайки го между знаците Овен и Риби.


На 20-и ноември планетата съвсем забави ход и днес, 24-и, четири дни по-късно вече е готова да започне своето пътешествие из последните градуси на знака Риби. Ще се радва на това вдъхновяващо пътуване до 20-и декември, когато вече окончателно ще започне своя тур в знак Овен.


Юпитер е вяра, оптимизъм, надежда, лекота, спокойствие, вдъхновение, безгрижие, усмивка, подадена ръка, прегръдка и късмет. Тя се корени дълбоко в усещането ни за лично удовлетворение, щастие и цялост.


Там, където се чувстваме добре, въпреки всичко.


Тогава, когато всичко около нас се разпада и нашата вяра ни оставя силни, устойчиви и изпълнени със смисъл. Дава ни сили, изправя ни, вдъхва ни вяра, безрезервно ни дава късмет и единствено изисква от нас да бъдем реалисти и да не искаме прекалено много от себе си и живота.


Юпитер се свързва с експанзията и големите очаквания. Такъв е! Обича да има много и всичко и понякога зарежда темите, които докосва в картата ни с неоснователни очаквания и мечти


В последните четири месеца, планетата беше ретроградна и е възможно да ни е отдалечила от онова, което носи. Било е очаквано забавяне, застой и липса на напредък в различни сфери от живота ни.


Това обаче ни даде време да свалим платната на пътуването си и полезно да огледаме всички теми от съществуването си с голяма лупа, аналитично и градивно.  
Бъдете спокойни и сигурни, че за всеки един от нас най-доброто предстои, колкото и това усещане да е било провокирано до сега.


Ако сте имали забавяне на плащания и постъпления, сега постепенно ще започнете да се радвате на успехи.


Ако в последните месеци сте имали влошено здраве и лечението не е помагало ефективно, сега ще започнете постепенно възстановяване.


Ако до момента не сте намирали правилния тон и начин за възстановяване на отношенията в дома, вече ще можете да откриете правилния път.


Ако сте били отдадени в работата си и никой не ви е забелязвал, бъдете сигурни, че скоро ще получите своето повишение и признание.


Ако сте търсили подкрепа от приятели и те сякаш не са ви забелязвали, сега ще получите подкрепа и разбиране.


Ако търсите правилния човек до Вас и имате усещането, че такъв не съществува, оглеждайте се, защото той може да е някъде наоколо.


До 20-и декември Юпитер с радост ще се разхожда в Спа зоната на знак Риби. Времето е прекрасно за развитие на таланти, творчество и изкуство. Чудесен е периодът за романтични преживявания, създаване на романтични спомени, разбиране и споделеност.


Грабнете този последен месец от щедрия период на планетата в знак Риби и добавете обич и топлина към себе си и всичко, което Ви вълнува и интересува. После отворете вратата и поемете по широкия свят за да дадете онова, което носите в себе си. Бъдете щедри и очаквайте чудеса от Вселената.


До тогава на щастие и сбъднати мечти най-много ще се радват родените в последните 5 дни на знаците – Рак, Скорпион и Риби.


Реалисти и предпазливи в плановете си трябва да бъдат родените в последните 5 дни на знаците – Близнаци, Дева и Стрелец.  


На 20-и декември гигантът Юпитер навлиза окончателно в знак Овен и до 16-и май 2023 г. ще раздава блага и успех на всички Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи”, пише топастрологът Венета Матева на ФБ-стената си с името Юпитер.




 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей