Свързани новини

15.09.2009 11:00

Ю. Николова: Администрацията не е виновна за провалите на министрите

Видян 975 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Администрацията не е виновна за провалите на министрите, подчерта ръководителят на Секретариата за управление на еврофондовете Юлияна Николова пред БНР.


Тя посочи, че след вчерашния Консултативен съвет при президента, най-важното остава работата на системата за координиране на действията на различните институции за усвояване на евросредства. Що се отнася до риска да изгубим средства заради пропуснати срокове, тя заяви: "Няма срокове, за които трябва тепърва да се задвижваме. Това, което предстои много скоро, но което се работи изключително усилено, искам да ви уверя, е получаването на одобрение на оценките за съответствие на програмите, на системите за управление на оперативните програми. Амбицията е координирано да постигнем увереността, че като ги дадем, забележки може и да има, но нито една няма да бъде такава, че да върне системата като неодобрена. Така че няма изпуснати срокове. Амбицията на всички е да работим не като телефон 112 – да спасяваме пожари тук и там и да произвеждаме новини. Амбицията е работата да върви и да се влиза само по резултатите". Информацията е на БНР, цитирана от БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ДА! Комат в името на формата

ДА! Комат в името на формата

Къде отивате, ако сте в София през ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей