Свързани новини

10.12.2021 12:13

ИТН предлага Теодора Генчовска за външен министър, Гроздан Караджов - за вицепремиер

Видян 3501 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Теодора Генчовска е номинацията на "Има такъв народ" за министър на външните работи в бъдещия коалиционен кабинет с мандата на "Продължаваме промяната", научи БНР от преговарящите екипи. Тя заменя предишното предложение на партията за поста Димитър Гърдев, за когото се появиха публикации за неточности в биографията му. Генчовска беше предложена за министър на отбраната в двата проектокабинета на "Има такъв народ" в предишния парламент. Тя е главен експерт към администрацията на президента Румен Радев.


Останалите номинации на "Има такъв народ" са Гроздан Караджов за вицепремиер и министър на регионалното развитие и благоустройство, Александър Николов за министър на енергетиката и Радостин Василев за министър на младежта и спорта.


Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков вече обяви, че персоналният състав на правителството ще се обсъжда едва след подписване на коалиционното споразумение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 новите калинки 12.12.2021 11:17

    На вpемето Мутpата ги намиpаше по пътищата и кpъстопътищата и ги пpавеше министpи, пpосто защото така му беше кеф. Интеpесно тия абсолютно неизвестни и недоказани обpази от къде ги намиpат новите вождове и какви ли ковти изненади ще ни поднесат?!

  • 005 Anonimen 12.12.2021 10:22

    Тъй, тъй копейките ни правят независими? Коя е тази държава ползваща копейки и е независима? Направо се чудя и мая, що за простотии говорят някои хора?!

  • 004 Anonimen 12.12.2021 10:17

    Това с изпаряването ни беше отредено от СССР ! При ядрен конфликт над БГто се срещаха и унищожаваха ядрените ракети на двете сили ? Отпадъците, ядрените де, бяха за нас !Сега тук няма ядрени ракети , така че споко ? Или има ?

  • 003 Anonimen 10.12.2021 23:43

    Каква колония, 002, ние сме ПОЛИГОН на НАТО. При една евентуална ядрена война, каквато сашките се опитват да стартират, ще се изпарим.Сашките са далеч и не им дреме, че европейците ще операт пешкира.

  • 002 Anonimen 10.12.2021 15:33

    При външнополитическата ориентация на всички партии в парламента, с изключение на ВЪЗРАЖДАНЕ, няма никакво значение кой ще бъде външен министър, той ще бъде КУКЛА НА КОНЦИ, под ръководството на Херо Мустафа от посолството на америка ! Само министър от ПП ВЪЗРАЖДАНЕ може да промени васалното подчинение и превърне България от КОЛОНИЯ в СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА ! И това ще стане ! ...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей