Каква ще е София след 4 години?
Искам София отново да може да се погледне в огледалото и ще работя неуморно за това. Мечтата ми е кварталите да са приятни места за живот - с равни и осветлени улици, уредено паркиране и красиви и зелени градинки.
01/02

Свързани новини

24.10.2023 17:48

Искам София да се хареса в огледалото: Борис Бонев

Видян 1685 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Каква ще бъде София след 4 години?


Искам София отново да може да се погледне в огледалото и ще работя неуморно за това. Мечтата ми е кварталите да са приятни места за живот - с равни и осветлени улици, уредено паркиране и красиви и зелени градинки.

Как ще постигнете това?


С кмет и мнозинство в общинския съвет. Нека гражданите знаят, че за общински съвет има отделна бюлетина и няма втори тур. Какъвто съвет изберем на 29 октомври, това ще бъде управлението на града в следващите 4 години. Ние предлагаме ясен курс за модернизация на София, със сериозни инвестиции в транспортната инфраструктура и за благоустройство на кварталите. От Спаси София няма да участваме в сглобка с ГЕРБ - смятаме, че онези които са създали проблемите, не могат да бъдат част от решаването им.

Как ще гарантирате, че ще бъде прекратена практиката ремонт на ремонта?


Ние сме абсолютно независими от всякакви обръчи и влияния, не дължим никому нищо и затова мога да обещая, че нищо няма да бъде премълчано. Нито една глоба няма да бъде спестена на некоректна фирма, независимо на кого е тя. Политическата воля и независимост са в основата на решението, защото и в момента има строги договори, но те са строги само на хартия, тъй като онези, които следят за тяхното изпълнение не ги прилагат.

Какви са основните приоритети, за които ще се борите в новия мандат?


Мащабни инвестиции в кварталите; Честно, прозрачно и ефективно управление и превръщането на София в истински зелен и проспериращ град с чист въздух.

Какво ще пожелаете на нашите читатели?


Скоро да живеем в една по-подредена София и разбира се, да гласуват с номер 85. Не забравяйте да подкрепите и листата за общински съвет, на която аз съм водач.

Борис Бонев е водач на листата за общински съвет на местна коалиция Продължаваме Промяната-Демократична България и Спаси София



 Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв