Свързани новини

13.01.2014 15:10

Индийци отварят кино за 4 лева

Видян 1550 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С билети от 4 лева смята да привлича зрители ново индийско кино. То отваря врати днес в мола на бул. „Арсеналски“ 2, пише vevesti.bg.


Ще има и по-скъпи билети, премиерите например ще гледаме за по 8 лв. Киното има шест зали, оборудвани с 3D дигитална система, сребърни екрани и общо 1258 места, като включва и луксозната 32-местна Tsar Lounge зала. Там можете да хапвате и да пийвате, докато гледате филм, тъй като има и сервитьор. Можете и да дремнете, ако филмът ви се стори безинтересен, тъй като седалките са достатъчно удобни и имат функцията да стават на легло. Естествено, удоволствието на този салон ще се усеща срещу по-висока сума – между 8 и 14 лв.


„Засега не предвиждаме излъчването на индийски филми, но при интерес от страна на публиката, ще има и такива“, обясни Амитаб Варбан, генерален директор на Cine Grand. В киноафиша са само американски и европейски продукции. Варбан подчерта, че български заглавия също ще присъстват в програмата. Компанията планира също да излъчва директно концерти.


Над 1500 подобни петзвездни мултиплекси от същата верига вече има в съседна Румъния, Китай и Индия, родината на собствениците, чиито централен офис е в Мумбай. У нас следващият комплекс от веригата ще бъде открит в Бургас. Влизането на индийската компания в България ще добави конкурентна интрига на пазара, където в момента има двама играчи - "Александра груп" с кината "Арена" и израелската Cinema City.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион