Според Dirt.com бившата звезда от "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория и съпругът ѝ, медийният магнат Хосе Бастон, се сбогуват с колоритния си дом в Бевърли Хилс, чиято цена е 22,8 млн. долара

Свързани новини

01.07.2023 16:56

Имението на Ева Лонгория за 23 милиона долара в Бевърли Хилс

Видян 18982 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според Dirt.com бившата звезда от "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория и съпругът ѝ, медийният магнат Хосе Бастон, се сбогуват с колоритния си дом в Бевърли Хилс, чиято цена е 22,8 млн. долара. Разположено на криволичеща частна алея в Бенедикт Каньон, съвременното имение съдържа осем спални и 9 бани на площ от 11 000 кв. м. Превъртете надолу, за да разгледате вътре!



Двуетажната постройка, представляваща почти минималистична версия на величествена испанска колониална вила, е прясно преустроена от Ева и Хосе, които засаждат дървета и пълзящи лози, за да омекотят външния вид.



Вратата в черешовочервен цвят е знак за подхода на двойката към неочаквания дизайн. Вилата е претърпяла цветна трансформация, която показва впечатляващата колекция от съвременно изкуство на двойката. Във фоайето с двойна височина може да се види голямо произведение на полка на Деймиън Хърст.



Картината във формата на сърце на Деймиън Хърст в трапезарията е подарена на Ева, когато е била бременна.



В библиотеката на Taschen книгите са изложени на отворени рафтове. "Съпругът ми е много внимателен към всеки детайл и прави съвременен стил, който е функционален и лесен. Не е супермодерен със столове, на които не можеш да седнеш, и с остри ръбове", казва Ева.



"Мисля, че никога няма да има достатъчно голяма кухня за мен", казва Ева в свои интервюта. Запалената готвачка, която участва в новото кулинарно предаване Eva Longoria Searching for Mexico и която неотдавна пусна на пазара линия кухненски съдове, разполага с много място.



Зоната за отдих с извити сини дивани е в непосредствена близост до коридор със стена, която може да се отвори изцяло към задния двор.



Кабана с бар край басейна има телескопична стъклена стена, която може да се отвори напълно. Огромната палуба е с панорамна гледка към планината от другата страна на каньона.



Безбройните удобства в задния двор, наподобяващи курорт, включват басейн и спа център с лазурни мозаечни плочки. В Г-образен стъклен павилион се помещава фитнес зала от професионален клас.



Източник: houseandhome.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Въздържайте се от сложни решения с продължително влияние

Въздържайте се от сложни решения с продължително