Свързани новини

27.10.2009 11:34

Яне Янев: РЗС не е партията на ДАНС

Видян 1530 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вътрешният министър Цветан Цветанов няма предвид политическа партия РЗС като създадена от ДАНС, заяви лидерът на партията Яне Янев днес, цитиран от БГНЕС.


Янев посочи, че неговият колега Димитър Абаджиев е разговарял с премиера Борисов, който го е уверил, че не става въпрос за РЗС. „Не може да се позоваваме на хипотези, защото г-н Цветанов знае, че РЗС е политическа сила, създадена на 11 декември 2005 г., регистрирана през 2006 година и има своя история много преди създаването на ДАНС, заяви той. Янев подчерта, че тепърва предстои да излизат любопитни факти, от които ще се види, че ДАНС е създадена като политическо оръжие на Сергей Станишев и е обслужвала определени интереси на НДСВ и ДПС.
От РЗС призоваваха ГЕРБ преди внасянето на републиканския бюджет да внесе поправки в законодателството, свързани с всички нарушения, заради които не влизат достатъчно пари в хазната. Днес представителите на партията се обявиха срещу производителите на фалшив алкохол. Утре в Народното събрание РЗС ще даде пресконференция, свързана със спекулативния хазартен бизнес. А в други ден от партията щели да открият завесата около огромните нарушения и злоупотреби, свързани с таксиметровия транспорт.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог