Свързани новини

27.05.2009 14:42

Яне Янев: Няма да му се размине на Томов

Видян 1555 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Гарантирам, че няма да му се размине на Александър Томов. Това заяви на пресконференция лидерът на партия "Ред, законност и справедливост” Яне Янев по повод изказване на Томов, че Янев прикрива престъпници, предаде БГНЕС.


"Томов е една подвижна финансова пирамида, за която нямаме обяснение защо оше се движи на свобода”, коментира още Янев. Той припомни, че от РЗС са внесли първите сигнали за източване на Кремиковци и злоупотребите с ДДС, продажба на имоти за занижени цени и др. Лидерът на РЗС посочи още, че когато получат доверието на българските избиратели ще предложим алтернатива за смяната на етническия модел у нас. По думите му, България продължава да върви по догановски етнополитически модел, който капсулира етнически области и налага в тях партийно единомислие, което се постига чрез религиозно единомислие, чрез чужди на религиозния ислям форми на действие. Янев даде пример с Джебел, където според него, официалният български език е забравен. "Там има тоталитарен, а не демократичен режим - това може да наруши унитарния характер на държавата – а това е опасно и за европейската сигурност”, смята той.
Лидерът на РЗС не подмина и МВР в коментара си. "Ако зависи от РЗС ние ще разформироваме системата на КАТ, защото тя не работи по европейски образец” – заяви той. Запитан дали е склонен да си сътрудничи с Института за сигурност на Румен Петков той отговори – "Румен Петков според нас е един от най-корумпираните политици на прехода и трябва да му се потърси възможно най-строгата отговорност. Той определи Петков като основен фактор за цялостното деморализиране на МВР и заяви, че е управлявал със сталински методи. "Целият експертен потенциал на Румен Петков може да бъде само особено атрактивно зрелище в следствените арести”, категоричен бе Янев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион