Ядосана птица, която показва на приятеля си къде да отиде

Свързани новини

14.10.2023 16:52

Ядосана птица, кенгуру, свирещо на въздушна китара и бухал, загубил желание за живот, се класират на финала на Comedy Wildlife Photography Awards

Видян 7153 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От мечки, които махат на фотографите, до кенгурута и жребци, танцуващи танго - наградите Comedy Wildlife Photography Awards 2023 улавят някои от най-невероятните моменти на Майката природа.

Конкурсът, отворен безплатно за любители и професионални фотографи, отпразнува чистото веселие на природния свят, като същевременно подчертава необходимостта от защита на тази невероятна дива природа.

Конкурсът е основан от Пол Джойнсън-Хикс MBE и Том Сълам през 2015 г. и се е превърнал в световноизвестен конкурс, чиито снимки се виждат от милиони хора всяка година.


Тазгодишните финалисти вече са обявени и на изложбата са представени най-различни същества - от летящи тюлени до объркани водни кончета.

Тук MailOnline разглежда претендентите, които се борят за голямата награда, обяснени от някои от невероятните фотографи, които са заснели необикновените изражения на животните.



Спор от Яцек Станкевич от Краков, Полша: "Улових тази сцена, докато наблюдавах птици в Беловежката гора. Младата Зеленика все още се хранеше от родителите си. От време на време обаче птиците изглеждаха като в спор. Приятелите ми тълкуват тази сцена по два начина: Младо непослушно дете спори с родител. Или пък едното дете съобщава на родителя, че брат му е направил нещо нередно: "Виж, той счупи стъклото на прозореца".



Снимай ме, снимай ме, от Дикла Габриели от Йокнеам, Израел: "Една кафява мечка във Финландия, която определено направи всичко, за да ме накара да й обърна внимание и да се съсредоточа върху нея, а не върху другите мечки.



Това е селфи на Ярослав Колач от Полша: Лебедът на плажа много се интересуваше от мен



Air Guitar Roo от Джейсън Мур от Пърт, Австралия: "Шофирах покрай тълпа западни сиви кенгура, които се хранеха в открито поле, пълно с привлекателни жълти цветя. Имах със себе си фотоапарат и спрях, за да направя няколко снимки. Изведнъж забелязах, че този индивид зае хумористична поза - на мен ми се струва, че се упражнява да дрънка на своята въздушна китара.



Monday Blahs by John Blumenkamp from Salt Lake City, United States: "Тази голяма сива сова прекара по-голямата част от следобеда, позирайки величествено и гледайки, ами, мъдро. Но за миг или два, след като направи елегантно разтягане, той/тя се свличаше и имаше вид на "понеделникът свърши ли вече?"


Виж повече: dailymail.co.uk



 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец