Пост в Съвета на директорите ще заеме Ангел Ангелов, който притежава отлично образование, безупречна бизнес етика и дългогодишен професионален опит в холдинга.

Свързани новини

01.11.2022 15:41

И. Ангелов излиза от борда на Градус, А. Ангелов влиза в Съвета на директорите

Видян 2762 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една от най-големите групи в България и водещата в хранителната индустрия Градус обяви в стила на бизнеслидерите в ЕС промени в ръководството си. Нейните основатели Иван и Лука Ангелови излизат от ръководните органи. Пост в Съвета на директорите ще заеме Ангел Ангелов, който притежава отлично образование, безупречна бизнес етика и дългогодишен професионален опит в холдинга.


Другият член ще е Бистра Коцева, професионалист с дългогодишен опит в сферата на финансите и бизнес комуникациите и е добре позната на финансовия сектор у нас. Третият е Георги Бабев, който в момента е независимият член на СД. Градус създава и Консултативен съвет (Advisory Board), който да е професионален коректив на Съвета на директорите. Там ще влязат професионалисти с безупречна репутация и богат професионален опит.


Пламен Валентинов


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 от трън та на глог 02.11.2022 09:46

    Този Ангел Ангелов в каква родствена връзка е с апашите на Тиквата? От много време се говори, че тия мангусти купуват евтино и нефелно пилешко от Полша и от къде ли не и го предлагат като тяхно производство. Никаква вяра на престъпници и пълен бойкот на продукцията им!!!

  • 001 Митьо Пищоля 02.11.2022 00:05

    Да след тази смана на Иван Бройлера, "ГРАДУС" вече се трансформиргат и стават суперски яка и почтена компания! Заради тези "честни и почтени" бизнесмени от "Градус", на които "честноста" им личи на физиономиите, не купувам пилета и пилешки продукти от 5 години, от както организирано избиха на другите фирми пилетата , за да могат само "Градус" да са монополисти !Купувам си само яйца от дребни частници.Колкото по-малко пилешко, толкова по-здравословно.То и с останалите фирми за месо и колбаси положението е същото, само монополисти се допускат до пазара.Заради тия далаверджии с месата, от немай на къде май ще ставам вегетарианец!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни