Свързани новини

25.02.2020 16:02

Хвърлям оставка, ако Борисов поиска: Ревизоро

Видян 1386 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Ако премиерът реши, че не се справям с възложените ми задачи, е в правото си да ме освободи веднага, на мига, и никой не би го питал защо”, екоминистърът Емил Димитров пред журналисти в НС. Той допълни, че е право на министър-председателя да взема такива решения, за да може да балансира, да управлява, да изкара мандата.
 „Икономическата полиция не е заловила този, който не е закрил сондажите, не е заловила и този, които направи незаконното сметище и издавал фактура да загробва материали”, посочи още  екоминистърът за акцията в Басейнова дирекция-Пловдив, при която беше задържана шефът на звеното Цветелина Кънева. Той осъди ареста , който според него трябва да „стресира системата”.



"Браво на икономическата полиция, браво, че там имаше въоръжени мъже. Предполагам, че тази жена с химикалката е могла да застреля някого или е била терорист. Решили са, извели са я. Нарочно не съм се обаждал да питам за детайли заради тези сондажи, които са в един от заводите. Но те са установени от 2003 г. Тази жена е от последните две години, тя е създавала актове. Със същия успех шефа на РЗИ беше освободен, защото имаше сметища незаконни в реката, имаше други проблеми с опазване на околната среда. И аз помолих човек от София да напусне поста си - зам.-директор на изпълнителната агенция по околната серда и водите и да го изпратя в Пловдив, за да може да укрепи местното РИОСВ", каза той.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

козирог