06.08.2023 17:08

Хомофоб-възрожденец-лукойлец от ППДБ за кмет на Бургас

Видян 5254 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Близкият до Възраждане, с което заедно организираха Парад на хетеросексуалността Константин Бачийски е кандидат - кметът на ППДБ за кмет на Бургас. Още кандидатирането му за депутат от формацията предизвика сериозни брожения сред местната демократична общност поради демонстрираната му хомофобия и близостта до Възраждане и Лукойл.


Партията на Бачийски Средна европейска класа беше мандатоносител на ПП при първото й явяване на изборите, заедно с ВОЛТ на Настимир Ананиев и социалдемократите на бившия червен и евроляв депутат и още по-бивш секретар на ЦК на ДКМС по соцвреме Николай Камов. Само напомняме, че предишната коалиция, в която партията на Бачйиски участваше беше Патриотичният фронт, където беше обединена с НФСБ и впоследствие с ВМРО, а заедно бяха партньори в правителството Борисов 3 от 2017 до 2021 г. 


Напомняме също, че решението на 4-мандатният кмет Димитър Николов от ГЕРБ да се кандидатира за пети мандат до гояма степен решава битката за града, тъй като той винаги печели изборите си още на първия тур. Добре управляваната община с видими реални резултати от 2007 г. донесе отличието Най-добър град за живеене на преди това намиралия се в сянката на морската столица Варна областен център. На снимката той позира заедно с Бачийски.


Според политическите анализатори проф. Ивайло Дичев и доц. Иво Инджов, които не крият препочитанията си към ППДБ, кандидатурата е "проблемна", както те определят и номинацията на Васил Терзиев в София. Двамата напомнят Парада на хетеросексуалността, наричат Бачийски "хомофоб" и подозират "договорка с ГЕРБ". Напомнят замерването с краставици и бутилки на хомосексуални от хората на Бачийски. Проф. Дичев смята, че кандидатът "не е лошо още сега публично да обясни отношението си към ЛБГТ-общността в България. Не е тайна, че тя неприкрито подкрепя ППДБ, но резервите след този пореден необясним за електората на либералите ход с Бачийски внася сериозно объркване в редиците не само на бургаските, но и на всички гей хора в страната.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 бор 07.08.2023 09:09

    Стига с тея гейове, екстра си е кандидатът!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв