Свързани новини

12.06.2013 12:49

Хакерите посегнаха и на Словото

Видян 1465 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Живеем в порно държава, това е единственият извод, който можем да си направим след отвратителната акция на Анонимните срещу столичната книжарница Български книжици.


Днес сутринта родни хакери блокираха сайта й, задръствайки го с порно снимки. Въпросната книжарница се намира на ул. Аксаков до градинката на Кристал. Тя приютява голям брой ценители на литература, и е два пъти носител на наградата Христо Г.Данов за принос към книгоразпространението. Явно популярността на това средище на Словото е подразнило големите книжарници и търговците на книги. Една от версиите, е че те са решили да си отмъстят чрез Анонимните, които за никого не е тайна, че блокират сайтове когато им се плати. По-лошото е, че този път те са посегнали на едно от най-ценните неща, които са ни останали в тези бездуховни времена а именно – книгите. Тази безцеремонна акция показва за пореден път, че в страната ни порното господства над културата. Болезнено вярна констатация, срещу която за сега няма адекватно противодействие. Тук идва въпросът не е ли редно да се отвори нов отдел към МВР, за борба с интернет посегателството върху културни ценности. Само преди няколко дена на официална среща президентът  на САЩ  Барак Обама и китайския президент Си Цзинпин си подадоха ръка за да се борят заедно срещу киберпрестъпленията и хакерските атаки. Необходимо е и на нас някой да ни подаде ръка, защото явно сами не можем да се справим. За да не стане „В началото беше Словото, после дойдоха хакерите“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Този ден е малко по-интелектуален за вас

Този ден е малко по-интелектуален за вас, с други думи -