“Колегите ми казват - сигурно иска да смени адвокатите и да му връщат комисионни. Не, приятели! Те играят много по на едро.  ЧЕЗ иска България да и плати 2,13 ,млрд. лв. Настоявам премиерът Денков веднага да предприеме действия за защита на дъжавния интерес. В противен случай ще подам сигнал в прокуратурата”, закани се той.

Свързани новини

19.10.2023 17:04

Губим 2,13 млрд. лв. заради Ас. Василев: ГЕРБ

Видян 1329 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Някой се старае България да изгуби дело за милиарди срещу ЧЕЗ и всички си мислим, че е Асен Василев”, заяви във Фейсбук депутатът Делян Добрев от ГЕРБ.


„Трите ЕРП-та водят идентични дела срещу България за милиарди левове. Двете дела ги спечелихме, третото (с ЧЕЗ) продължава. Запознат съм в детайли с тях, защото аз и колегата Драгомир Стойнев (БСП) сме ключовите свидетели на България. Аргументите на нашата страна са солидни и непробиваеми”, коментира той.


„За да загубим третото дело, някой трябва много да се постарае да провали нашата защита. И този някой дава всичко от себе си и се старае максимално. Този някой е спрял плащането на международните адвокати на България по това дело”, посочи Добрев визирайки шефа на МФ. Това става дни преди процеса.


“Колегите ми казват - сигурно иска да смени адвокатите и да му връщат комисионни. Не, приятели! Те играят много по на едро.  ЧЕЗ иска България да й плати 2,13 ,млрд. лв. Настоявам премиерът Денков веднага да предприеме действия за защита на държавния интерес. В противен случай ще подам сигнал в прокуратурата”, закани се той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 20.10.2023 06:56

    Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спeрма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами----- mub.me/medik

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.