Свързани новини

18.11.2013 14:22

Град за пазаруване на Околовръстното шосе

Видян 2491 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Уникален град за пазаруване ще отвори врати в София след броени месеци. С европейска инвестиция от 300 милиона евро столицата се сдобива с невероятна шопниг зона на Околовръстното шосе, която ще бъде достъпна и за гостите на милионния град. Наред с търговските площи, тя ще бъде отворена към планината Витоша посредством прекрасен парк с красива растителност, ширнал се на 28 000 квадратни метра. Огромни тераси и много отворени пространства ще помагат за връзката със зеленината наоколо, каквато няма нито един от другите молове в града, построени насред бетона.


Център на комплекса, който ще бъде тоталният хит в София за 2014 г., ще бъде фантастичен мол. Sofia Ring Mall има няколко супер предимства пред всички останали търговски комплекси от този тип.


Огромен плюс е директният достъп до IKEA от всяко ниво на мола, защото мегамагазинът на световната верига също е част от шопинг зоната. Това е единственият мол, в който ще има и хипермаркет тип „направи си сам”. Двата обекта заедно ще формират най-големия център за обзавеждане в България на площ повече от 50 000 квадратни метра – истински рай за домошарите.


Децата ще се радват на цял увеселителен парк. Тематичните атракции в него ще бъдат както традиционни, така и модерни.


75 марки ще направят премиера на българския пазар именно под наполовина стъкления покрив на Sofia Ring Mall. Ще бъде обособена и специална ВИП зона за ексклузивните брандове. Достатъчно е да споменем Hermes – върхът на френската мода.


В комплекса ще има и нещо, което забравихме – истински универсален магазин от класата на „Ринашенте” и „Селфридижис”. Марката е NOTOS Galleries и тя ще върне европейския начин на пазаруване в България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни

Спонтанно предложение от ваша страна да направите услуга

Спонтанно предложение от ваша страна да направите