Путин

Свързани новини

13.03.2024 13:54

Готови сме за преговори: Путин

Видян 733 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Готови ли сме за преговори? Да, готови сме. Но само за преговори не въз основа на някакви „прищявки“ след употребата на психотропни лекарства, а въз основа на реалностите, които са се развили на земята. Това е първото.

Второ. Многократно ни е обещавано какво ли не. Обещаха да не разширяват НАТО на Изток, а после ги виждаме на нашите граници. Те обещаха, без да навлизат в историята, че вътрешният конфликт в Украйна ще бъде разрешен с мирни, политически средства. Както си спомняме, трима външни министри на Полша, Германия и Франция пристигнаха в Киев и обещаха, че ще бъдат гаранти на тези споразумения - ден по-късно имаше държавен преврат. Те обещаха да изпълнят Минските споразумения, а след това публично обявиха, че нямаха намерение да изпълняват тези обещания, а само си взеха почивка, за да въоръжат бандеровския режим в Украйна. Обещаваха ни много неща, така че тук само обещания не стигат.

Сега да преговаряме само защото им свършват боеприпасите е някак смешно от наша страна. Ние обаче сме готови за сериозен разговор и искаме да разрешим всички конфликти, особено този конфликт, по мирен път. Но ние трябва ясно да разберем за себе си, че това не е пауза, която противникът иска да вземе за превъоръжаване, а е сериозен разговор с гаранции за сигурност на Руската Федерация."

Според Путин същевременно Русия има "моркови, които смята да покаже", за да убеди, че моментът за преговори е настъпил. "Носът сега е покрит с кокаин, нали? Но не е важно, с такива е по-лесно. С умните е по-сложно" да се преговаря, тъй като те влияят на общественото съзнание, каза още руският държавен глава", заяви президентът на Русия Владимир Путин.


"Ерата, в която западните елити можеха да експлоатират други държави и народи по света, е към своя край", посочи още Путин в ексклузивно интервю, като подчерта, че "те трябва да разберат, че вампирският им бал свършва".


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.03.2024 23:41

    Крайно време е наистина ослепените от власт и пари да се върнат към реалността и да я понесат както ние техния електорат за да не бъдам унищожени всички заедно с майката ни хранилница Земята.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,