Свързани новини

08.12.2009 11:48

Глобиха Борис Тадич с 400 евро

Видян 1718 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сръбският президент Борис Тадич беше осъден да плати глоба от 400 евро за отваряне на шампанско след мач на националния отбор на Сърбия от квалификациите за Световното първенство през 2010 г., съобщават сръбските медии, цитирани от БГНЕС.


Сръбският президент се призна за виновен миналата седмица пред районния съд в Белград, който разгледа делото, и обясни, че не е знаел, че нарушава закона. "Не знаех, че консумирането на алкохол, дори само за един тост, е забранено" на спортни съоръжения, заяви Тадич пред съда. "Поемам отговорност и смятам, че като всеки друг гражданин, трябва да платя глоба или да вляза в затвора в зависимост от присъдата", допълни той. Още двама високопоставени сръбски представители - министърът на спорта Снежана Маркович-Самарджич и председателят на общинския съвет в Белград Александър Антич - бяха осъдени да платят същата глоба.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни