Свързани новини

17.11.2021 12:22

Герджиков не смята, че трябва да бъдат сменени Гешев и Цацаров

Видян 1500 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Анастас Герджиков се обяви срещу налагането на персонални промени по върховете на българската съдебна система. Той обяви, че в България “няма наложено върховенство на закона от 32 години“ и даде “прилична“ оценка за работата на главната прокуратура, както и че КПКОНПИ е прилична, предаде eurocom.bg.


“Оценката (за прокуратурата и КПКОНПИ) е прилична, защото нещо все пак нещо се върши“, каза той.


Герджиков беше категоричен, че подкрепя всяко действие, което помага за установяване и възстановяване на върховенството на правото. Според него съдебната реформа не засяга лично главния прокурор Иван Гешев или само тримата големи, а всички нива.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 17.11.2021 13:25

    Не съм очаквал, че такъв мазен мухльо като Герджиков може да бъде декан на университет ? Този професорски урод толкова се е навел пред Тиквата и ГЕРБ, че се е превърнал в торен червей, цяла България чака премахването на Гешев този завършен идиот казва, че ВСЕ ПАК НЕЩО СА ВЪРШИЛИ ГЕШЕВ И КПКОНПИ ! Изказването на кретенът-професор трябва да стигне задължително до всеки българин, за да остане кретенът без никаква подкрепа от суверена и да отиде на сметишето, той не става за професор, единствената му възможност за развитие е ГЪЗОЛИСТВОТО ! Мога да си представя вече как е стигнал до декан на ВУЗ. Изключително срамно и обидно е в България да се допускат такива гнусни индивиди в политиката.

  • 002 Anonimen 17.11.2021 12:43

    Първата заявка на мутренската подлога, че ще защитава гърба на корумпето "Ало, Ваньо"!

  • 001 ние имаме памет 17.11.2021 12:36

    “Оценката (за прокуратурата и КПКОНПИ) е прилична, защото нещо все пак нещо се върши“, каза Гербаджиков.Да попитаме-за какво протестираха българите повече от година? Всичко си било НАРЕД, пък те протестирали!!! ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРДЖИКОВ, ПОЛУЧАВАШ БОКО БОРИСОВ В НОВ ВАРИАНТ!Нека в неделя никой да не пусне гласа си за този, който иска да върне боко през задния вход в българската политика! Събудете се българи!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.