Свързани новини

19.09.2013 10:05

ГЕРБ: Вотът е заради политически реваншизъм

Видян 1635 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Внасяме вот на недоверие на правителството Орешарски с ясно и общо разбиране, че още в първите 100 дни то постави под риск стабилността и бъдещето на страната. Неговите действия и противоречиви решения показват управленска немощ, обърканост, непоследователност и невъзможност да решава реални проблеми на развитието на страната. Основната линия в действията и решенията на правителството е политическият реваншизъм, непрозрачност в решенията и действията и отказ  от градивност за продължаване на вече постигнатото в общ национален интерес”, написа в декларация ГЕРБ.


„Обявено като програмно, до стотния си ден правителството на премиера Пламен Орешарски не представи програма с ясни приоритети и цели, които иска да постигне (представянето на текст на програма на 110 ден след оттеглянето на такъв преди повече от месец е спасителна мярка преди вота на недоверие)”, твърдят от десницата.


„До този момент правителството показва, че действа спонтанно, хаотично и без ясни политики. Трудно бихме намерили политика, която да окачествим като успешна. В този смисъл, като най-фрапиращ пример за политическо безсилие и олицетворение на некомпетентност е политиката на правителството „Орешарски“ в областта на регионалното развитие и инвестиционния процес чрез създаването и нефункционирането до този момент на новото Министерство на инвестиционното проектиране”, акцентират от опозицията. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни