Желязков посочи още, че служебният транспортен министър Христо Алексиев и вицепремиерът по еврофондовете Атанас Пеканов “спокойно могат да бъдат в състава на следващия кабинет”.

Свързани новини

11.10.2022 14:12

ГЕРБ вади Желязков за шеф на НС?

Видян 1238 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ПГ на ГЕРБ-СДС възнамерява да предложи Росен Желязков за шеф на НС, твърди Dir.bg, като се позовава на източници от партията. Той е главен секретар на МС в Борисов 1, а в последния герберски кабинет заема поста министър на транспорта. Напомняме, че завършва право в Софийския университет и е юрист, което е подходящо за поста в законодателния орган.


Самият Желязков не коментира новината за евентуалния пост в НС, но лаконично заяви, че не би станал отново министър. Именно той говори от името на ГЕРБ в студиото на bTV.


“БСП и ДБ се държат като присъдружни на ПП”, коментира ексминистърът. “Български възход на Стефан Янев е прагматична политическа информация с умерен лидер”, добави Желязков. “ГЕРБ ще участва в разговори за съставяне на правителство и с другите мандати, ако се стигне до тях”, отбеляза той.


Желязков посочи още, че служебният транспортен министър Христо Алексиев и вицепремиерът по еврофондовете Атанас Пеканов “спокойно могат да бъдат в състава на следващия кабинет”.





Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 11.10.2022 14:55

    Този освен, че е известен като любовник на нефелната социолажка и по настоящем посланик в Израел Румяна Бъчварова и като замесен в аферата Костинброд е просто пионка и роб в ръцете на сикаджийската мутра. Поне не може да се отрече, че мутрата по някога се грижи за подлогите си. Сега тоя случайник ще си осигури за в бъдеще всички облаги на поста. А какви Председатели на МС имахми в зората на демокрацията.....

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни