Свързани новини

04.03.2021 14:47

ГЕРБ-Сливен събра партиите за споразумение за честна предизборна кампания

Видян 901 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Споразумение за честна и почтена предизборна кампания подписаха четири партии в Сливен. Инициативата на Предизборния щаб на ГЕРБ и областния координатор Десислава Танева бе продиктувана от тенденцията фалшиви новини и компромати да изместват фокуса от идеите и дебатите за политики в хода на кампанията. Споразумението бе подписано, освен от ГЕРБ, от “Републиканци за България”, ДПС и формацията “Изправи се! Мутри вън!”.


Макар документът да бе подписан от едва няколко формации, сред които не са основните опоненти на партията, ГЕРБ-Сливен се ангажира да се придържа към него. Подписването на споразумението публично дава знак на обществото кои са кандидатите, мислещи за местната общност. От Предизборния щаб на ГЕРБ-Сливен коментират, че споразумението очертава ясна разделителна линия между политическите субекти, които ще водят основана на идеи и политики предизборна кампания и тези, които ще залагат на мръсни номера, компромати и противопоставяне.


Според общинския председател на ГЕРБ Сливен Здравко Костадинов, партията ще води кампания, предлагаща идеи, а не личностни нападки, защото това е най-добрият начин хората да направят информиран и добър избор.


От щаба на ГЕРБ категорично заявяват, че ще водят толерантна агитация и ще се концентрират върху предложенията за подобряване на икономическата, социалната и жилищната инфраструктура в областта.


---



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.