Според Борисов нищо не налага спешни действия, особено в условията на война в Украйна и липса на готово законодателство, което ясно да покаже каква е визията за реформа в службите

Свързани новини

21.09.2023 13:39

ГЕРБ ще подкрепи Атанасов, ако иска да поеме някоя от службите за сигурност

Видян 936 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Бойко Борисов изрази надежда съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов да преосмисли решението си да се оттегли от председателския пост в Комисията за контрол над службите за сигурност заради отказа на ГЕРБ да подкрепи идеята за сливане на Военното разузнаване и Държавна агенция "Разузнаване" в единна разузнавателна служба.

Според Борисов нищо не налага спешни действия, особено в условията на война в Украйна и липса на готово законодателство, което ясно да покаже каква е визията за реформа в службите:

"Освен това, когато се заговори в тези служби, те са като ветропоказател  - съставът спира да работи, почва да се оглежда, ослушва се какво ще се случи. А в момента, виждате, дронове, виждате какви ли не проблеми. Те трябва да работят активно до времето, в което сложим на масата нашите предложения.

Това съм казал и ще го видя сега, мисля, че той трябва да го преосмисли. То не е против нашето общо решение", коментира лидерът на ГЕРБ.

ГЕРБ са готови да подкрепят Атанасов, ако той иска да поеме ръководството на някоя от службите за сигурност, каза още Борисов.

Той коментира и критиките на президента Румен Радев, че правителството ни не прави достатъчно за членството ни в Шенген:

"Не думай! Верно! От Ню Йорк чак!  Аз видях от Ню Йорк, че с председателя на Европейската комисия, с президента Зеленски на Украйна, това беше нашият вицепремиер Мария Габриел. Аз това видях. Благодаря!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв