Свързани новини

10.01.2021 10:31

ГЕРБ-Сандански с декларация относно ваксинираните общински съветници

Видян 1856 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


  „По отношение на поставените ваксини на общински съветници в Сандански нямам конкретна информация и не знам технологично как се е случил процеса. От групата общински съветници на ГЕРБ е ваксиниран само един, който е действащ учител на първа линия.“ Това каза за Радио Благоевград председателят на общинската структура на ГЕРБ в Сандански и общински съветник Стоян Стоев:


„Излязохме с декларация по случая, в която ще отправим питания, най-вероятно утре, за да разберем повече подробности. Всичко е станало много бързо и по принцип колегите общински съветници не знам за това докъде е стигнал плана за ваксинация. Те не са длъжни да се запознати дали всички на първа линия са ваксинирани или не. Това е работа на хората, които го организират. Питанията са насочени към председателя на Общинския кризисен щаб – действащия кмет и към директора на болницата. Доколкото съм запознат ако има останали ваксини трябва да бъдат върнати в РЗИ-Благоевград и оттам да ги разпределят по предназначение в съответствие със списъците“, допълни лидерът на ГЕРБ-Сандански Стоян Стоев.

Припомняме, че министърът на здравеопазването Костадин Ангелов е разпоредил незабавна проверка във връзка с постъпила информация, че на територията на РЗИ-Благоевград, в град Сандански, са извършени ваксинации извън реда, описан в Националния план за ваксиниране срещу Covid-19. Проверката е започнала вчера, като целта й е да установи всички факти около ваксинирането в региона.

Проверката ще приключи до 24 часа. Ако след нея се докаже, че редът за ваксинации е нарушен, всички длъжностни лица от системата на МЗ, отговорни за изпълнението на плана в региона, ще понесат най-строги санкции, допълва министър Ангелов, предаде БНР.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева