Свързани новини

15.04.2009 16:24

ГЕРБ първи за евроизборите

Видян 1868 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ първи са внесли своите документи в Централната избирателна комисия за европейските избори (ЦИКЕП), съобщи говорителката Ралица Ненкова пред журналисти след редовното заседание на ЦИК в 15 часа днес предаде БГНЕС.


За сега единствено партията на Бойко Борисов е подала документи, в първия ден за тяхното подаване и ги е придружила с 37 827 подписа. Крайният срок за регистрация на партии и коалиции и инициативни комитети е 12 май. Вече са постъпили и 6 предложения на областни управители за назначаване на Районните избирателни комисии - от Сливен, Силистра, Търговище, Шумен, Пловдив - град и Пловдив - окръг. Всички предложения, освен сливенското са били уважени уточни Ненкова. Крайният срок за назначаване на РИК е 17 април. В момента се подготвят и методическите указания за тяхната работа. От „Информационно обслужване" АД днес са взели офертата за компютърна обработка на документите от вота.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион