Тошко Йорданов

Свързани новини

28.03.2024 13:28

ГЕРБ оставиха ППДБ да си играят на юристи: Тошко Йорданов

Видян 330 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 „Изборът на служебен премиер беше една от темите, която обсъдихме с президента Радев и ние изразихме нашето мнение, че отговорността за това служебно правителство, каквото и да е то и който и да е министър-председател, да бъде избран по листа, който направиха. Oтговорността е на управляващата сглобка и най-вече на ПП-ДБ, които участваха в този процес.“

Това коментира председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, след като партията му върна третия мандат на президента.

"Одобрявали са имената, които трябва да бъдат дадени. Одобрили са начина, по който се избира служебни кабинети. И какво и да се случва отсега нататък в тази сфера, вината е тяхна, не е на никой друг. Ние в зала им казахме какво ще се случи, предупреждавахме ги, тъй като ГЕРБ бяха сключили сделка с тях, ги оставиха да си играят на юристи. Капацитетът на юристите от ПП-ДБ е точно този", заяви още той.

"Би могло да се получи конституционна криза. Президентът Радев ще направи всичко възможно процесът да е максимално бърз и да не стигне до криза. Но каквото и служебно правителство се да се получи - към ПП-ДБ и ГЕРБ, особено към ПП-ДБ. Те одобриха списък на ГЕРБ", допълни Йорданов.
 

 


 


 


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог