Добрев посочи, че от доклада е станало ясно още, че "Лукойл" е продавала и претоварвала на танкери в открито море в определени месеци 50 процента от горивата, като дори не е ясно те къде са отивали.

Свързани новини

16.11.2023 09:55

ГЕРБ напусна Съвета по сигурността заради доклад на ДАНС за Лукойл

Видян 2020 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ напусна заседанието на Съвета по сигурността в Министерски съвет. Премиерът Николай Денков свика извънредното заседание по повод внесения в Народното събрание проект на Закон за изменение на Закона за контрол по прилагане на ограничителните мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи ситуацията в Украйна, предаде БНТ.


Фокус на заседанието е оценката на последиците и рисковете за националната сигурност на България при евентуално приемане на проектозакона, който предвижда отмяна в тридневен срок на предоставената от Съвета на Европейския съюз дерогация за преработката на руски нефт от българската рафинерия.

ГЕРБ са напуснали, защото от доклада на ДАНС е станало ясно, че още вчера "Лукойл" е имала готовност да премине изцяло на неруски петрол, но след като с гласовете на ПП-ДБ, "Възраждане" и БСП в енергийна комисия не бе прието предложението за отменаме на дерогацията в тридневен срок, рафинерията се е отказала. Това обявиха Десислава Атанасова и Делян Добрев.


Добрев посочи, че от доклада е станало ясно още, че "Лукойл" е продавала и претоварвала на танкери в открито море в определени месеци 50 процента от горивата, като дори не е ясно те къде са отивали.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог