Свързани новини

17.06.2020 14:05

ГЕРБ дават Нинова на прокурор

Видян 1081 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Трима депутати от ГЕРБ подготвят сигнал до главния прокурор заради твърденията на лидера на БСП Корнелия Нинова за водата в Хасково, предава БГНЕС. Припомняме, че видео на потърпевши от средата на май показа, че тече тиня от чешмите.


Народните представители са избрани от този избирателен район, а с действията си изразяват несъгласие с днешното твърдение на Нинова, която от парламентарната трибуна заяви, че водата в областния град е „опасна за здравето хората“. Лидерът на левицата използва това като едно от основанията да аргументира предложенията на парламентарната ѝ група за изслушване на екоминистъра Емил Димитров.


„Водата на Хасково е разрешена за пиене и ползване от жителите на града от 18 май 2020 г., със заповед на РЗИ-Хасково. От тази дата жителите могат да използват водата без никакви притеснения, без никакъв проблем“, заяви депутатът от управляващите Евгения Ангелова.


„Когато лидер на голяма политическа сила в страната застане на трибуната на Народното събрание и говори неистини, това за нас е притеснително“, допълни още тя, аргументирайки решението да бъде отправен сигнал до прокуратурата.


Според Ангелова държавното обвинение трябва да провери действията и думите на Корнелия Нинова, за да установи дали с тях не се цели „всяване на страх и паника“ сред населението. „Надяваме се това разследване да бъде направено, за да има успокоение за жителите на града и да има яснота, че водата в Хасково е годна за пиене“, подчерта още Евгения Ангелова.


 


 


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 17.06.2020 14:21

    Имам предложение за всички дупетати от Хасковския вилает те,техните близки, шефа на ВиК ,кмет,администрация,РЗИ да бъдат задължени да консумират и да си готвят у дома само с тази безопасна и витаминозна,а също удължаваща живота натурална и качествена вода!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв

Опитайте се да подобрите отношения


Опитайте се да подобрите отношения или да изгладите