Георги Семерджиев до момента не е давал обяснения за катастрофата, при която загинаха две млади момичета. Това стана известно от коментар по темата на адвоката му Мирослав Христов пред БТА

Свързани новини

20.10.2022 16:45

Георги Семерджиев подсъдим и за побой с мачете

Видян 1309 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Георги Семерджиев до момента не е давал обяснения за катастрофата, при която загинаха две млади момичета. Това стана известно от коментар по темата на адвоката му Мирослав Христов пред БТА. Той добави, че се чакат да станат готови експертизи, сред които и автотехническа.


Семерджиев е обвинен за катастрофата, която се случи на бул. Черни връх през юли в София, при която две жени загинаха. В момента той е с мярка за постоянно задържане в ареста. Разследващите установиха, че Семерджиев е шофирал със 166 км/ч, което е много над позволената скорост в района, както и след употреба на наркотици.
Сега обвиняемият отново се изправи пред съда. Този път не по делото за трагичната катастрофа на булевард Черни връх в столицата, а заради причиняване на средна телесна повреда.

Става дума за дело за побой от 2012 година. Потърпевшият обясни пред съда, че всичко е започнало след като заедно с приятели шофирали в центъра на София и спрели на кръстовище на червен светофар. Луксозен автомобил спрял зад тях и започнал да присветва с фарове. След това същата кола се изравнила с тяхната в платното за насрещно движение, разменили си реплики през прозорците, а шофьорът - Семерджиев и друг мъж, започнали да ги ругаят. След като светнало зелено колите тръгнали и всичко приключило.


Ден или два по-късно потърпевшият, заедно със свои приятели, обикаляли отново с автомобила си и в кв. Хаджи Димитър. Те видели луксозния автомобил, който им присветвал, спрели, слезли от колата и зачакали да се появи Семерджиев, за да му поискат обяснение. Малко по-късно Семерджиев, бившият футболен национал Иван Бандаловски и едно момиче се показали от близкия блок и станало сбиването. Приятелите на потърпевшия избягали, а Семерджиев ги подгонил, при него останал Бандаловски, който му нанесъл удари. Малко след това


Семерджиев се върнал, извадил от колата си мачете и му нанесъл удар по главата, а след това с режещата част на мачетето го ударил в коляното. Оказало се, че потърпевшият има извадено рамо и срязана капачка на коляното, от което се възстановявал половин година.    
Заседанието по делото ще продължи друг ден с разпит на още свидетели.


 Кирил Пламенов


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни