Свързани новини

10.11.2021 16:31

Гарантираме честен и прозрачен вот: Янев

Видян 815 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Използвам възможността да призова българските граждани да бъдат активни и да упражнят правото си на глас”, заяви в началото на последното преди вота заседание на МС служебният премиер Стефан Янев.


"Възползвайте се от правото си на избор. Това е изключително важно, защото изборите са основа на демократичния процес", подчерта той.


„По отношение на спекулациите, че има нещо нередно в подготовката - подчертавам, че това са само спекулации, които имат за цел да дискредитират изборния процес. Основната цел е да бъдат демотивирани българските граждани да излязат и да гласуват”, подчерта премиерът.


„От гледна точка на служебния кабинет, ви гарантирам, че сме взели всички необходими мерки за честен и прозрачен вот. Искам да напомня, че политическите партии трябва да генерират управленски политики, а не да дискредитират изборния процес”, категоричен е Янев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 10.11.2021 17:09

    Новото временно правителство обеща да помогне за справяне с корупцията . Не видяхме обещаният списък с корумпираните прокурори и съдии да беше прочетен публично и публикуван в пресата . Тези магистрати (от списъка) имат недвижими имоти на Запад и Изток ( в Европа ) струващи милиони Евро , банкови сметки в Щвейцария с милиони Евро и Долари в тях . Как нова БългАрия ще върви напред в бъдещето със съдии и прокурори гангстери ?! Нека премиерът в края на мандата си да направи нещо полезно за страната си ; да не се държи като ущипана ученичка . Да си припомним една героична постъпка на цар Борис . Той е знел , че ще се жертва за БългАрия и че Хитлер ще го убие . Отказал категорично на т.н. фюрер да изпрати силната и могъща по това време българска армия да се бие на Източния фронт .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

рак