Свързани новини

14.04.2011 17:16

Галъп: БСП само 4% след ГЕРБ

Видян 1581 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Електоралната подкрепа за БСП само за месец скача с 3%, сочат оповестени вчера данни на Галъп. Спрял е спадът при ГЕРБ.  Така разликата между двете големи партии е само 4%. ГЕРБ разчита на 24-25 на сто, а БСП в момента има подкрепата на 20.5% от избирателите. Според социолозите увеличението при червените не е за сметка на ГЕРБ, а е от мобилизация на левия електорат. Без промени са рейтингите на другите основни играчи. За ДПС биха дали гласа си 6.2%, за Синята коалиция - 4.3%, за Атака - около 3.0%. РЗС се движи около един процент. 38% твърдо няма да гласуват. Галъп посочва на първо място в рейтинга на политиците Кристалина Георгиева с 62%. Далеч след нея с 39% са Росен Плевнелиев, Бойко Борисов и Георги Първанов. Почти изравнени с тях са данните и за Меглена Кунева - 37%. Андрей Райчев разигра евентуален втори тур на изборите за президент наесен с участието на брюнетката. Ако Бойко Борисов се изправи срещу Меглена Кунева резултатът би бил 33 срещу 27 на сто в полза на Борисов. В такъв случай 35% не биха гласували. Ако Кунева е срещу Росен Плевнелиев, тя би получила 30 на сто срещу 25 процента за Плевнелиев. 37 на сто са негласуващите в този случай. В ситуация Меглена Кунева на втори тур срещу Цветан Цветанов, тя би получила 32 процента, а Цветанов - 20 на сто.




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще имате чувството, че ви отказват полагащото ви се

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще имате чувството, че ви отказват полагащото ви