Свързани новини

23.08.2011 14:11

Фолк дивите чакат покани за предизборни концерти

Видян 2214 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Политиците ни още се помайват и не са започнали внимателно да обмислят всички аспекти от предизборните си кампании. Не са помислили например как ще забавляват електората на срещите си. Най-оборотните родни изпълнители – фолкаджиите, още не са получили покани за участие в предизборни концерти, научи “Всеки ден”.


Политиците тепърва пишат речите си, коментираха с усмивка от “Пайнер” – най-голямата фирма в бранша. Дългогодишната им практика показвала, че поканите започват да валят току преди старта на официалната кампания. И винаги се получава така, че въпреки заканите как чалгата ще е аут от политагитацията, “певците никога не стигат за каузите”.


Най-предпочитани са големите имена в бранша, които гарантирано ще напълнят салони и площади – Преслава, Ивана, Анелия, но за всеки в музикалната компания имало ангажименти.


Без значение са и партийните цветове. “Това е шоубизнес, няма място за политика. Нашите изпълнители не се ангажират с политически каузи”, твърди пиарът на компанията Любомир Костадинов. В личния си живот обаче певците са свободни, ако имат желание, да се занимават активно с политика. Примери за това са Борис Дали, който вече кара мандат като общински съветник в Бобов дол, и бившия кмет на Раднево Нончо Воденичаров, който съчетаваше градоначалстването с пеене. Кали и Ивана например не крият симпатиите си към ГЕРБ и лично към премиера Бойко Борисов.


И в “Ара мюзик” не са притеснени от липсата на покани засега. “В момента върви турнето на нашите изпълнители, то е на първо място, после ще видим”, казаха от компанията. И те сочат – родните политици се сещат за забавлението на избирателите в последния момент. На изборите и техните изпълнители не остават без участия.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион