Съгласно решение на румънския съд от 4 февруари 2022 г. банката спечели окончателно съдебния спор в Румъния с румънската Агенция за разплащания и интервенция в земеделието

Свързани новини

11.02.2022 19:52

Fibank отвръща на удара

Видян 2082 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През годините сме били обект на отправяни редица неверни твърдения и манипулации. Нито едно от тях обаче не бе подкрепено с правно обосновани доказателства, а повечето се разпространяват от анонимни източници или малки местни медии.


 


Ето защо, за пореден път искаме да обърнем внимание, че Първа инвестиционна банка винаги е спазвала най-високите стандарти и прилага най-добрите практики при осъществяване на своята банкова дейност.


 


Искаме да уведомим обществеността, че съгласно решение на румънския съд от 4 февруари 2022 г. банката спечели окончателно съдебния спор в Румъния с румънската Агенция за разплащания и интервенция в земеделието („APIA“).


 


Всякакви други разпространявани твърдения, обвиняващи банката в незаконосъобразни действия, са манипулативни и неверни. #Fibank ще предприеме всички необходими законови и правни действия, за да защити своите клиенти и партньори, както и собствената си репутация. Виж повече информация:  https://www.fibank.bg/bg/za-nas/novini/novini/pyrva-investicionna-banka-specheli-okonchatelno-sydebnija-spor-v-rumynija-s-rumynskata-agencija-za-razplashtanija-i-intervencija-v-zemedelieto-apia


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Мартин 17.02.2022 17:42

    Това е поредното доказателство, че Биволъ са поръчкови журналисти, които пишат само срещу заплащане и не гледат фактите!

  • 002 Маринов 13.02.2022 21:14

    Съдебното решение е показателно, че това е била поредната спекулация срещу банката. А на времето Бивол продажниците от Бивол се скъсаха да разпространяват тази фалшива новина.

  • 001 Калин 11.02.2022 21:01

    Една българска банка да има голяма и затова чуждите не я искат, но ето че истината накрая излиза наяве.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни