16.11.2015 11:11

Фандъкова увеличи патрулите в София

Видян 1493 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„По мое искане СДВР увеличи патрулите в центъра на София“, съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова по време на сесията на Столичния общински съвет. Тя започна с минута мълчание в памет на жертвите на атентатите в Париж.


„На всичко това, ние трябва да отговорим с твърдост и с адекватни мерки за сигурност", поясни Фандъкова. Тя обяви, че е поставен допълнителен полицейски патрул на столичния булевард Мария Луиза, както и още един такъв от Общинска полиция в района на Женския пазар.


"С моя заповед съм поискала СДВР да повиши мерките за сигурност в масовите мероприятия, да засили охраната на стратегическите обекти и на местата, на които се събират голям брой хора“, заяви Фандъкова.


Междувременно тя коментира и въпроса с нелегалните мигранти. „Капацитетът на София за поемане на бежанци е запълнен“, каза столичният кмет. „Това, което мен ме притеснява, не са толкова бежанците, които легално са настанени в центровете, а нелегалните мигранти. Вече повече от две години, след сериозните влизания на бежанци в града, поисках и наблюдавам непрекъснатите проверки и залавяне на нелегални мигранти“, посочи Фандъкова. Тя обясни, че следи внимателно усилията на правителството за засилване на контрола по границите и изрази надежда той да има необходимия ефект.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей