Свързани новини

03.11.2009 16:45

Фандъкова учреди приятелски кръг Софийска баница

Видян 2583 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Поканих ви, за да говорим за нашия град и да споделим добри идеи за неговото бъдеще”, каза кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова на среща с лидери на общественото мнение в софийското заведение ЧекПойнт Чарли.


“Мястото не е избрано случайно, тъй като се навършват 20 години от падането на Берлинската стена и от началото на българския преход. Въпреки 20-те години от неговото начало, в София останаха непреходни символи, един от които е софийската баница”, обърна се шеговито към гостите си първата жена с шансове да стане кмет на столицата.


“Надявам се вие да станете мой приятелски кръг и заедно да обсъждаме развитието на града”, заигра се тя с вечно актуалната в политиката геометрична стилистика.


Сред гостите бяха Миро, Цветана Манева, Биляна Петринска, Ириней Константинов,  Влади Въргала, звездата на Дарик Кирил Вълчев и много журналисти. Шефът на СОС Андрей Иванов, главният архитект Петър Диков, съветници и депутати също дойдоха.   


Всеки опита от софийската баница с късмети, чиито текстове отново бяха свързани с кметските дела. Този, който се падна на самата Йорданка Фандъкова бе:„Добрият избор е нашето бъдеще. Нека го докажем на 15 ноември“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци