Свързани новини

29.10.2009 17:30

Фандъкова: Ще работя за хората, заедно с тях

Видян 1673 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Трябва да работим за хората, но заедно с тях“. Това каза кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова на дамска среща в НДК. В уютната обстановка на Скай Плаза тя получи подкрепата на едни от най-успелите жени на България – творци, спортисти, лекари, журналисти, общественички. Сред тях бяха Марта Вачкова, Наталия  Симеонова, Маргарита Хранова, Хилда Казасян и Румяна Нейкова. 


Фандъкова е убедена, че българската столица е град с голям потенциал. Амбицията й е София да предлага добра среда за инициативност и предприемчивост, което предполага и добри условия за бизнеса.


Затова и в програмата е заложено на дългосрочната визия. „Като гражданин ми омръзна да се мисли мандатно, защото точно тогава се натрупват най-много проблеми“, отбеляза Фандъкова. Тя увери, че мерките в програмата за управлението на София са обезпечени финансово, което ще позволи тя да се реализира.


На срещата, продължила повече от два часа, Фандъкова отговори на широк диапазон от въпроси – от грижата за възрастните хора и проблема с местата в детските градини до превенцията срещу насилието и създаването на общинска полиция. Дамите поискаха от своя кандидат гаранция, че София ще бъде зелен град и строителството няма да изяжда зелените площи. От своя страна Фандъкова каза, че ще общината ще протегне ръка на частния бизнес за съвместни проекти – за изграждането на детски градини, училища и хосписи.    


От своя страна дамите пожелаха на Йорданка Фандъкова подкрепата на жените на София, и изразиха убедеността си, че за първи път столицата ни е изправена пред шанса да има жена кмет. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак