Свързани новини

26.09.2011 14:05

Фандъкова: Почваме приютите за кучета

Видян 1687 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предстои ни още много работа, но целта е ясна – да градим София като устойчиво развиваща се европейска столица. Инвестираме в културата, образованието и сигурността, за да подобрим качеството на живот на хората. За това гарантира кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка Фандъкова при представяне на Програмата за управление на града „Градим София. Европейска столица с устойчиво развитие“.


Един от конкретните проекти е намаляването на популацията на безстопанствените кучета. „Готови сме с програма за значително намаляване на безстопанствените кучета чрез строеж на нови приюти, мобилни клиники за кастрация“, посочи още тя. Очаква се те да бъдат изградени в кварталите Кремиковци, Младост и Надежда.


По думите на Фандъкова кампанията, освен състезание на визии, е и продължение на работата за града, а не режисиран изборен спектакъл.


„Един от най-важните приоритети за мен безспорно е метрото“, добави кметът на столицата. Очаква се да бъдат въведени в експлоатация 2-и метродиаметър – надлез Надежда – Централна гара – площад Св. Неделя – Черни връх, връзката между 1-и и 2-и метродиаметър – надлез Надежда – Обеля, разширението на 1-и метродиаметър – жк. Младост 3 – Цариградско шосе и разширението на 1-и метродиаметър от Цариградско шосе до летище София.


„Личен мой приоритет стана строителството на детски градини. Само до края на тази години предстои откриването на още на около 700 места, продължаваме модернизацията на училищата с акцент върху сигурността на децата“, каза още кметът на столицата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион