Свързани новини

10.06.2019 13:37

Фандъкова: Не ме интересуват оправданията, нови 280 000 лв. глоба за Графа

Видян 2186 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нова глоба от 280 000 лева налага столичният кмет Йорданка Фандъкова за ремонта на ул. Граф Игнатиев. Сега причината е надигане на част от настилката около релсовия път снимките на която бяха видими с просто око и обиколиха фейсбук с много гневни коментари.


"Не ме интересуват обясненията и оправданията на когото и да било! На този обект работиха огромен брой проектанти, инженери и строители. Когато за първи път си позволих да коментирам работата на проектантите, получих гневно писмо от Камарата на архитектите. Не било работа на кмета да казва колко дебела трябва да е фугата. Но, ако трябва, вече ще се ангажирам и с това! Не знам иначе какъв е начинът да се повлияе на всички тези хора да си вършат качествено работата", обяви Фандъкова, цитирана от dir.bg.


С новата санкция общо наложените глоби за обекта стават близо половин милион лева. Изпълнителят трябва и да отстрани дефектите.


МРРБ пък е наложило финансови корекции на общината за двете зони в центъра, които се ремонтират - около ул. Граф Игнатиев и около храма Св. Александър Невски. Санкциите са в размер на 5% от стойността на всеки от двата обекта. Общината обжалва глобите, а причината за тях са изискванията към изпълнителите: "Например, че изискваме висше образование. Но се вижда, че и това условие не е достатъчно. Може би вече трябва да искаме по 3 висши", каза Фандъкова.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Различни фирми печелят търговете, но едни и същи цигани изпълняват работата. Строителният бранш деградира устремно. Имаше там някаква камара ли, камора ли...

  • 002 Anonimenхомлес 30.06.2019 14:08

    фандъчка да си ходи дома.каквото можа- направи.питам:1""защо тъпите шопи говорят за себе си в мн. чило? 2защо говорят за "графа" и "попа"? 3 защо"мекат" силно "аристократично„напр. говоримЕ„ "ходимЕ„????????? като"БОКО„.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Ми я вижте "майстора" как е "фугирал", дори и една шпакла не е дръпнал да изчисти излишния разтвор.Оставете "майстора" но как никой не е видял това и да му направи забележка маааани !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак