18.09.2015 14:38

Фалшив US военен джип превозва странни сандъци в София

Видян 1346 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатът от "Атака" Илиан Тодоров показа снимки на американски военен джип, превозващ из център на София сандъци с мистериозно съдържание, съобщава БЛИЦ. Той настоя военният министър да обясни за какво става дума. Николай Ненчев заяви от трибуната на парламента, че е направил проверка на случая и се оказало, че джипът е с фалшиви номера. Той нарече това провокация. "Това са действия, които всяват смут и са опасни за националната сигурност", каза министърът. Ненчев заяви, че смята да разговаря с Румяна Бъчварова за това да се предприемат действия за прекратяване на "подобни инсинуации".


В реплика атакистът заяви, че разполага и с клип на американския джип и може да го даде на всяка медия, която прояви интерес. "Какво превозва този джип? Да не е оръжие за Ислямска държава? Утре, ако с такъв автомобил бъде извършен атентат, пак ли ще се смеете?", обърна се към депутати от Реформаторския блок Тодоров.


"Няма нужда от истерия и няма нужда от емоция", отговори Ненчев. По думите му това е въпрос, касаещ националната сигурност. "От проверката се оказа, че този номер не е истински. Но ще направя проверка чий е бил този автомобил и дали това не е било провокация и дали това не е целяло всяването на смут", категоричен е Ненчев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак