Съпредседателят на “Демократична България” обяви, че в лично качество и като ръководител на българската делегация ще гласува за изключването на Русия от ПАСЕ

Свързани новини

15.03.2022 18:03

Европа трябва да подкрепи руснаците, които се противопоставят на Путиновия режим: Христо Иванов

Видян 1913 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Съветът на Европа трябва да разработи комплект от инструменти за подкрепа за руснаците, които се противопоставят на режима на Владимир Путин, заяви Христо Иванов пред делегатите на извънредното пленарно заседание на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ).


 


“Трябва да изпратим послание, че сме заедно с тези руснаци, които се противопоставят на Путин. Това е много важно да се подчертае. Тази организация трябва да разработи нов комплект инструменти да помогне на тези руснаци и да бъде заедно с тях, за да не остават сами”, заяви Иванов, който е ръководител на българската делегация в ПАСЕ.


 


Съпредседателят на “Демократична България” обяви, че в лично качество и като ръководител на българската делегация ще гласува за изключването на Русия от ПАСЕ. И обясни, че вотът му се основава на декларацията на българския парламент, който заклейми “по възможно най-силен начин руската криминална агресия срещу Украйна”.
“Нашата най-голяма надежда за мир е Украйна да издържи.


 


Ако Украйна бъде превзета със сила, ще живеем в свят, в който ще се питаме кой е следващият”, каза Христо Иванов. И призова колегите си ПАСЕ да изпрати много ясен сигнал не само към Комитета на министрите, но и към правителствата и парламентите на страните членки, че подкрепата за Украйна е подкрепа за нашите надежди за свобода и за международен модел, основан на закона и правилата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 16.03.2022 07:28

    ..."Молчи позорная Европа ! Ты у Россий просто жопа,а думаешь что голова !" ... Ф.И.ТЮТЧЕВ 1870г. 152 лет назад, а как актуально сегодня !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион