Господинът и съпругата му стоят и чакат, вижда се на камерите, че започват да се изнервят и да звънят на медиците по звънеца

Свързани новини

05.09.2023 10:42

Емин излъга - детето му нито е кърмаче, нито кървящо, търчеше из Пирогов и е видно на камерите: Шефът на болницата

Видян 3998 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"На 28 август в Пирогов на регистратурата се регистрира Мустафа Емин като придружител на пациент. Детето му е паднало от 30-сантиметрова маса, като в болницата е преминало през рентген и всички процедури. Установява се, че трябва да отиде в шокова зала, за да бъде зашито. Преди него има 3 деца, а по спешност в същия момент влиза дете, което губи кръв. Приемат го по спешност, за да му спасят живота - борят се за него час и 20 минути. През това време Мустафа Емин и двете му деца си играят и се забавляват във фоайето на болницата", разказва д-р Димитров.

"Господинът и съпругата му стоят и чакат, вижда се на камерите, че започват да се изнервят и да звънят на медиците по звънеца. Няколко пъти се налага спиране на работа, за да се обясни на Мустафа Емин, че има дете по спешност. Също толкова агресивно, колкото физическо нападение, е някой да застане пред теб, да спомене здравния министър и да заплаши, че ще бъдеш уволнен. Шестима медици, с подписи и имена, дават тези показания. Поискал е имената им, за да ги "предаде на здравния министър".

"Мустафа Емин излъга в интервюто - каза, че е дошъл с кървящо кърмаче на ръце, а в болницата не му е обърнато внимание. Първо - детето не е било с кървяща рана, това се вижда на записа. Второ - ако сега пуснем това дете, няма да можем да го хванем в студиото, далеч от кърмаче", допълни д-р Валентин Димитров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 05.09.2023 12:38

    ДИПЕСЕТО Е НОВОТО АОНСУ-ТЕ ЛЪЖЕХА И МАНИПУЛИРАХА НАРОДА.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби