Елхите на Терзиев - граждански бунт завладя столицата

Свързани новини

21.12.2023 19:16

Елхите на Терзиев - граждански бунт завладя столицата

Видян 39664 пъти | Коментари 3
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Елхите на Терзиев - иновативна гражданска инициатива бързо набира скорост в социалните мрежи. Във всички райони на столицата се появиха “украсени” паднали дънери, клони или преливащи контейнери за боклук. Само четири дни преди Коледа на повечето места в София се забелязват последствията от снега, който валя преди месец. Групите на кварталите преливат от сигнали за опасни дървета, скъсани или висящи кабели и несъбрани боклуци. ВИЖ СНИМКИ ТУК!


Първата “украсена елха” се появи в квартал “Овча купел” в началото на месец декември. Голяма част от клони все още може да се видят в квартала. Затова гневни жители грижливо събраха част от клоните на едно място и ги украсиха с коледна декорация, като ги „опаковаха“ с бели и сини гирлянди.




Жителите на квартала оставиха и бележка, вид коледно писмо, с послание към общината: “До Община Овча купел, Разчистихме и събрахме счупените дървета и клони вместо Вас! Оставихме Ви Коледен подарък! Вземете си го! Тази година! От хората, които гласуват!“

Изглежда гневът е завладял и останалите столични райони, които също “украсиха” неразчистените клони и боклуци в знак на протест.

„Продължаваме с коледната украса ул. Галилео Галилей при детската градина. Г-н кмете, да не запразнихте?“, пише Димитър Главинов в групата на квартал „Гео Милев“.

„Като не ги изхвърлят, някой е намерил начин да ги направи по-празнични!“, пише Ивайла Трифонова в Групата „Люлин 1-10“.

„Някой е украсил купчината с клони. Това вече не бях го виждал!“, казва Димитър Маринов в групата „Забелязано в р-н Възраждане – Зона Б 5/18/19 и Сердика (Оригиналът). ВИЖ СНИМКИ:














Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 23.12.2023 15:51

    Честито софиянци, вие си избрахте ПП- психопат и педераст!

  • 002 спаси София 22.12.2023 10:18

    бонев, къде си ве, мрънкало скапано??!?

  • 001 Сертифицирган гъзайнер 21.12.2023 23:33

    Какво искате, дали са само €8,5 милиона за дизайнерска декорация около кофите за боклук? Г-н Робокоп се изпотрепва да ви направи комфортни новогодишни украси?!? Поне едно мерски не казахте, неблагодарници такива!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни