"Имам основание и съм сигурен, че съм биологичен баща на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев", сензационно сподели във Фейсбук Велико Минков.

Свързани новини

23.01.2024 09:22

ЕксПП-депутат: Аз съм баща на бебето на убийцата от Драгалевци

Видян 4279 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 2.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Имам основание и съм сигурен, че съм биологичен баща на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев", сензационно сподели във Фейсбук Велико Минков, ексдепутат от ПП, направил бебето през мандата си, докато майката-убийца е кандидат-депутат от ПП.


Ето какво заяви официално и Адвокат Пламен Борисов:

Упълномощен съм като адвокат от доверителя си Велико Минков, чието име бе въвлечено в коментарите около убийството на Пейо Пеев, извършено на 18.01.2024, да заявя следното, за да се спре потокът от фалшиви новини:

Г-н Велико Минков има основание да вярва и е сигурен, че е биологичен баща на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев. По силата на презумпцията за бащинство, покойният г-н Пейо Пеев е станал баща на Кристиян, заради качеството си на съпруг на майката г-жа Габриела Славова.

Г-н Велико Минков е завел гражданско дело №1568/2023г. за установяване на произхода на сина си Кристиян пред Бургаския окръжен съд. Исковата молба е предявена още преди детето да се роди, след като г-н Минков, при опита си да припознае детето, разбира, че припознаването не може да бъде признато, защото дни преди подаването на декларацията за припознаване, майката на детето е сключила граждански брак с  (вече покойния) г-н Пейо Пеев, от когото има друго по-голямо дете.

За съжаление съдебните процедури по оспорването на произхода на детето от г-н Пеев и признаването на г-н Минков за баща, текат неадекватно бавно, спрямо социалната необходимост.

В резултат от това, г-н Минков не може да поеме грижата за сина си, докато не бъде признат от държавата за негов баща.

Г-н Минков моли медиите да ползват тази информация, за да се избегне разпространяването на фалшиви новини, а при нужда да се обръщат към адвоката му адвокат Пламен Борисов.
Велико е компютърен спец от Русе.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Чарлз Дарвин 23.01.2024 18:26

    И ти си убитак като нея.

  • 001 Anonimen 23.01.2024 12:03

    Хора, пробвахте ли новата виa`гpa?, просто е сyпер: в пъти по-ефeктивна, повече cпepма, по-ярки усещания, лекува болести и е бeзопаcна на всяка възpаст. Отново се почyвствах мъж, прочетете сами на какво е cпоcобна-----> mub.me/bioex

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към