Свързани новини

13.11.2009 10:40

Експлозия в близост до американска военна база в Кабул

Видян 1861 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кола-бомба се вряза в конвой от цивилни автомобили пред американска военна база в Кабул рано тази сутрин, ранявайки трима афганистанци и убивайки много чужденци, съобщи полицията, цитирана от БГНЕС.


Директорът на криминалното отделение към полицията в Кабул заяви, че 3-4 чуждестранни жертви са били откарани от мястото на инцидента, но не уточни доколко сериозни са нараняванията им. Разрушена бяла цивилна кола можеше да се види на мястото на експлозията на главния път, намиращ се на около 100 метра от голямата американска военна база Кемп Феникс, използвана и от военни от други държави членки на НАТО. Очевидци съобщиха, че втора цивилна кола, която била разрушена при експлозията, е била преместена, след като бронетранспортьори на американските сили блокирали мястото. "Закусвахме, когато чухме силен трясък. Всички стъкла бяха счупени", съобщи Абдул Джамил, работник на бензиностанция на улица близо до мястото на инцидента. Той допълни, че според него много чужденци са били убити в разрушената кола. Говорителят на американските и на ръководените от НАТО войски сержант Кевин Бел потвърди експлозията, без да даде повече подробности.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.