Свързани новини

26.08.2011 10:18

Египет забранява алкохола и бикините

Видян 1512 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Египетските власти се замислиха за поведението на чуждите граждани по плажовете на Червено море. Радикални ислямисти предложиха да се забрани алкохола и да се въведе дрескод за летовниците, който няма да допуска появата по бикини дори и на плажовете, съобщава руската преса. 

Представителите на местни туристически бизнес са се хванали за главата, страната може да изгуби 13 млрд. долара ежегоден доход. Руските експерти се съмняват, че подобна идея ще бъде реализирана. В противен случай огромният поток руски туристи ще се насочи към Турция. 

По данни на Ростуризъм, през 2010 г. лидер по привличането на руски туристи е била Турция – 2.3 млн. души. Следва Египет с 2.1 млн. туристи от Русия и трети, с голямо изоставане, е Китай – посетен от 1.4 млн. руски граждани. 

Тайната на източното гостоприемство е системата "ол инклузив" (всичко, включено в цената), позволяваща да се забравят всички грижи и да се съсредоточиш върху загара, както и относително кратките полети и достъпните цени. 



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв