Можем лесно да кажем всичко това и да се обявим за жертви, защото е безотговорно, а политиката е пред всичко отговорност, избори в името на хората, ние сме избрани и получихме ясно поръчение да направим всичко възможно за съставяне на редовен кабинет с ясни приоритети, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадай.

Свързани новини

19.10.2022 10:02

Единствено ДПС беше истинска опозиция на ГЕРБ: Карадайъ

Видян 1087 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Пътят е ясен, да седнем на масата на преговорите, лесно е да кажеш, че с някои никога и изобщо никога няма да говориш и да работиш, лесно е да рисуваш в черно образа на опонент и ние лесно можем да правим това, лесно можем да кажем: единствено ДПС беше истинска опозиция на ГЕРБ през последните 12 години. Борим се по места с модела ГЕРБ, не искаме да сме с управлявалите последната година и половина, защото провеждат репресивна политика.


Можем лесно да кажем всичко това и да се обявим за жертви, защото е безотговорно, а политиката е пред всичко отговорност, избори в името на хората, ние сме избрани и получихме ясно поръчение да направим всичко възможно за съставяне на редовен кабинет с ясни приоритети", заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.


"Лесно е да кажеш, че избирателите са ти отредили място на опозиция, но е безотговорно. Избирателите са ни отредили място в най-висшия орган на републиката и очакват да направим така, че зимата да не ни доведе до растящи кризи. Ако не работим в диалог, рискуваме не просто следващите избори а бъдещето на държавата", заяви  Карадайъ.


Получихме ясна задача от избирателите си - да направим възможното за съставяне на кабинет с ясни задачи без реваншизъм, омраза и разделение, заяви лидерът на ДПС.


Карадайъ завърши изявлението си с призив към колегите си да са на висотата на важния исторически момент и с популярния цитат от писмо на Васил Левски до Панайот Хитов: "Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме."


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,