На второто заседание на Столичния общински съвет от ГЕРБ поискаха, докато Терзиев се появи в залата

Свързани новини

20.11.2023 13:49

Единственият зам.-кмет не знае откъде да вземе готова сметка за сметта’24, останалите 9 – само вътрешно представени: Аматьори в София

Видян 1397 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На второто заседание на Столичния общински съвет от ГЕРБ поискаха, докато Терзиев се появи в залата, на заседанието да дойде единственият назначен към момента зам.-кмет Надежда Бобчева, която отговаря за екологията. Тя трябва да представи информация за съставянето на план-сметката за чистотата, която определя бюджета за сметосъбиране, зимно и лятно почистване. Бюджетът за чистене за 2024 г. трябва да бъде гласуван до края на годината, а преди това е нужно да мине едномесечно обществено обсъждане.

Тъй като е 20 ноември, това е последен шанс за спазване на закона, който е непознат на новия кмет, неговия зам.-бившата шефка на групата на БСП в общинския съвет на Силистра, напомниха от ГЕРБ.  От ППДБСС настояха, че заседанието трябва да се фокусира върху единствената си точка за избор на председател. Т.е. законът не важи за тях.

Напомняме, че на 6 ноември Терзиев обясни, че в първия ден ще представи всичките си заместник – кметове. Засега това е станало само вътрешно поне с 10 от тях – както 19 писа, ще увеличи броя на вицетата, с което ще набъбне с десетки чиновници, шофьори и секретарки и администрацията, която уж щеше да съкращава. А има де юре единствена зам. по екологията, която при това непрофесионалист.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог