Свързани новини

10.08.2020 09:26

Единствената опция на Борисов е оставка и нови избори: Гечев

Видян 2352 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Най-нормалното, което премиерът на една демократична държава трябваше да направи, е да излезе и да каже пред народа си какво смята да прави. Тези недомлъвки и загадъчни събирания на хора в София будят недоумение. Единственото обяснение е, че премиерът и цялото правителство, пък и очевидно изкуствено и нестабилно сглобената коалиция, се намират в пълен шок. Това е проблем за България, тъй като ние се оказваме страната в най-голяма безизходица в тези тежки месеци. Ние сме страната, която няма никаква програма и визия какво ще прави до края на годината, и чакаме във всяка една минута правителството да си подаде оставката.“ Това заяви депутатът от ПГ на „БСП за България“ Румен Гечев пред БНР.

Депутатът коментира, че единствената опция на Борисов е оставка и нови избори, тъй като след толкова месеци е твърде късно този парламент да формира ново правителство. „Искането на българското общество е съвсем ясно - нови избори, нова конфигурация в парламента и ново управление. В една нормална демократична държава, каквато в момента не сме, е нормално председателят на парламента да обяви, че има искане за извънредно заседание, но вместо това има мълчание. Г-жа Цвета Караянчева мълчи, а тя е длъжна да изпълни конституционните си задължения. Ние в момента въобще не сме парламентарна република",смята още проф. Гечев. По мнението му г-жа Караянчева очаква "висшестоящото решение" на премиера и не смее да свика парламента.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 коце 10.08.2020 14:43

    гечев, стига с тия измислици,никой не ти ВЕРВА !!!

  • 001 Ivan 10.08.2020 11:32

    AMAN OT STARI I IZTARKANI MUZUNI- GHECHEV-TI PRODADE DEVNJA NA TURZITE- I SEGA PRILI CHA NA GROBNIZA ABE SKRIITE SE ,MAHAITE SE ,HARCHETE SI KRADENITE PARI I NE PRECHETE NA BALGARIA I TRJABVAT NOVI MLADI HORA S NOVA VIZIJA I NOV MODEL ABE MAHAITE SE I NE PRCHETE POIVECHE

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.