01/02

Свързани новини

20.05.2019 14:35

Джамбазки e единственият български представител в топ 10 по активност в ЕП

Видян 1388 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Броени дни преди евровота реномираният сайт mepranking.eu  публикува класация за активността на представителите в Европейския парламент. На шесто място след председателя на ЕП и председателите на политическите групи, прави впечатление името на заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки, който е единственият българин в челните 20 места. 


Това е поредното доказателство за  упоритата му  борбата през последните пет години за защита на българските интереси  в Брюксел. Европейският парламент е трибуна, от която Джамбазки брани националните позиции и постига резултати в полза на своите избиратели. Основни акценти в неговата дейност са борбата с двойните стандарти в ЕС, признаването на съществуването на българско малцинство на територията на Албания, пакет „Мобилност“ и защитата на българския транспортен бранш, замразяването на преговорите с Република Турция за членство на ЕС, овладяването на миграционната криза  и защита на външните граници.


Джамбазки се ангажира да продължи тези свои битки и през следващия мандат на Европейския парламент, поставяйки интересaна българските граждани и на страната ни над всичко.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей